Sunday, May 9

Halfway There

huh??
APE YANG HALFWAY TU???

hihihihi... lesen aku la... bru dpt L.. maksudnya halfway siap la... my mum's new car pun halfway siap dibaiki... bleh ar aku merempit nanti... bije n khalis, ko tunggu la penangan kelisa modified aku tu...pergh... buat lesen ni troublesome gak an... letih sudey... tambah lak kena ulang alik gi kat Akademi Memandu KIST kat tgh bendang tu... kepanasannya sama taraf ngan panasnya tentera bju merah thailand kat Pm dorang... tambah lak aku gi amik lesen moto and keta sekaligus... panas square la jwabnya... tapi nasib baek ada yg bleh menyejukkan hatiku..pergh.. emo gituh... sapa?? adala...

That person sang beatiful words to my ears evertime we are together... dahla voice macam ala2 Daniel OIAM gitu.. terpukau cheq... so sweet... songs and lyrics that is so lovely even i dun know where it came from.. thanks... but the thing is... bak kata orang zaman jaaafar tonggek, "ALL GOOD THINGS MUST COME TO AN END".. waaa... cepatnya dia dah blik umah... nanti next sem sempat jumpa ke tak entah... sedih... i felt so empty inside (petikan dari 'Happiness in The Wind' episod jumaat lepas)... huhuhu... jgn la jadi macam cerita 'Cinderella's Stepsister' lak... Gihun pegi tak balik2... sedih...

adoi... camna ni... dahla sedih sebab dia dah takda... impian nak masuk USM pun hancur gak sebab tak dpt interview medic... waa.. im so depressed last nite... i cant even pick up Enin's call coz i dun wanna make her sad anymore... Enin! get well soon and do well in your exam ok... dun be like me... a loner...(lagu CNblue tu! Farid suka)... huhuhu

p/s: realy gonna miss ur voice whispering in my ears..

3 comments:

Anonymous said...

nice post!!

james

d[E}j@vu said...

xdpt x pe,,,
myb kat tmpt len kowt,,,
chill,,
=)

syarky ibrahim said...

hahahaha... thanks guys...

Pin It button on image hover
Tweet