Tuesday, December 14

Atuk yang pervert

 Arhh ahh... arhhhh!!


Alkisah wujudnya sepasang suami isteri yang saling mencintai. Umur pun dah lanjut tapi masih belum dikurniakan anak. Jadi si suami pergilah ke klinik untuk memeriksa tahap kesihatan benihnya…

Doctor: nah.. awak amik bekas ni dan isikan sperma awak ke dalam ni… esok awak boleh datang serahkan untuk pemeriksaan

Atuk: ok,,

Keesokkan harinya si atuk datang balik ke klinik. Tapi bekas tersebut masih kosong . dengan penutup pun ada sekali.

Doctor: kenapa masih kosong??

Atuk: tak boleh la doctor..saya dah guna tangan kiri, kanan, semua tak boleh..

Doctor: tak mintak tolong nenek??

Atuk: pun tak boleh.. guna kemahiran mulutnya pun tak boleh jugak

Doctor: hurmmm

Atuk: mintak tolong kawan nenek buatkan tapi tak boleh jugak… tanpa segan silu saya mintak tolong anak saudara yang 10tahun, dia dah cuba, guna tangan, mulut pun tak boleh…

Doctor: astaghfirullah!!! Sanggup kamu buat camtu kat budak kecik camtu..anak saudara sendiri!!!

Atuk: kenapa pulak.. memang penutup bekas tu susah nak bukak la doktor


p/s: sebab nilah orang suruh kahwin awal

12 comments:

Diana Aurora said...

beb ! belom dikurnia kan isteri ??? typing error .haha.

Privacy_Resident said...

Umur pun dah lanjut tapi masih belum dikurniakan isteri.

???........

-____________________-"

SyArk BudAk NaKaL said...

hahaha..baru perasan!!! korang terbaik lah

NadiRah said...

hahahah!! cait!!

Aizuddin Hanis said...

lawak2x...

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. sekali doktor tu yg salah anggap.

ANATI SOKI said...

wawawawa.. lwk gtl... hahaha... nice one

miss_neeya said...

uishh..gle la..hahaha

SyArk BudAk NaKaL said...

hahahaha..korang memang sporting lah!!! jgn lupa ushar post yang lain tau

Hadi said...

lawak gak :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahahaha...lawak
rupanya penutup tupperware tu


Jangan luper vote No. 382 --- pilihan 10
Much thx
Undi No. 382 sekarang!!

Miss El said...

ceyh, aku tak tau same ade atok tu saje nak main2 kan doktor tu or die memang la bendol.hahaha

Pin It button on image hover
Tweet