Wednesday, December 1

Mouse yang lawa..


Cico suka tetikus..

Dua hari lepas aku gi teman mak aku ke Bandar… pegi Kamdar beli stoking, pergi bank bayar bil telekom, pergi TM check baki bil tertunggak.. macam biasa… then aku masuk kedai electronic nak beli sayur.. time tu ada pelanggan… aku tak tau nama mamat tu so kita panggil dia serbuk pencuci Z Mat… dan salesman tu kita panggil serbuk pencuci Y  Abu.. ok?

Mat : maaf… saya ada beli mouse kat sini tapi rosak lah..
Abu : owh.. optical atau yang ball punyer??
Mat : dia ada lampu kat atas…
Abu : lampu kat atas??
Mat : ye.. lampu merah tu mulanya kat bawah.. tapi kalau kat atas lagi lawa…
Abu :ok, cuba terbalikkan mouse tu dan tgk apa jadi…
Mat : owh.. dah jadi la!!! Thanks..
Aku : huhh???

p/s : jangan asyik pikir nak lawa je..

7 comments:

Lelaki Ini said...

hahahahahaha!!!!!

SyArk BudAk NaKaL said...

thanks gelak.. gelak lagi gelak lagi..

Shaofie said...

hahahahhaha. lawok la abg syahir ni...
hahahha

SyArk BudAk NaKaL said...

makasih...

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

apa dia? stoking?

roq said...

hahaha....dol......

SyArk BudAk NaKaL said...

ape benda dol?/ ape benda stoking???

Pin It button on image hover
Tweet