Sunday, December 5

Award pertama dari syahir

AWARD!!

Bersempena mood saya baik memandangkan ramai je yang sudi menjenguk ke Syair si Syahir.. so ni ada satu award khas buat anda....


award ni akan diberikan kepada follower ke 99 blog ni dan jugak kepada orang yang mensuggestkan atau blog yang follower ke 99 tu amik link Syair si syahir... win win sitaution meh??? nak?? jom kita memakmurkan industri blog negara dengan blogwalking!!

p/s: ayuh kita lihat.. sapa yang kena....
rakan 99 kenalah ingat dari mana dia dapat link k

3 comments:

aNnE said...

siapakah yang bertuah..hehe

shiqin ghazali said...

nak jgk

SyArk BudAk NaKaL said...

melepas... ikhram yang dapat..

Pin It button on image hover
Tweet