Sunday, December 5

1st GA FROM CHE MAS

Uit..
First time masuk contest ni..
Wahai cikgu, saya udah follow..
Jom kita menggile!!

http://www.emocutez.com
Mulanya che mas punye huby kol…
http://www.emocutez.com
Pastu gaduh kejap..sedih..
http://www.emocutez.com
Then dia ajak gi date, “nak pujuk la ni..ish ish ish”
http://www.emocutez.com
Padahal dia yang Bersungguh-sungguh ni nak gi date
http://www.emocutez.com
Pastu gi makan kat kedai cina muslim
http://www.emocutez.com
Terkial-kial che mas guna chopstick
http://www.emocutez.com
Che mas terkejut!!.. dia ingat hubby dia saja nak malukan dia..
http://www.emocutez.com
“tunggulah balik nanti..jaga hang”
http://www.emocutez.com
Balik umah secara tergesa-gesa
http://www.emocutez.com
Dah bayang ni nak buat apa kat hubby dia
http://www.emocutez.com
Pastu hubby dia surprise dia
http://www.emocutez.com
“wah, dapat mana bonus ni bang??”
http://www.emocutez.com
Tangkap lentok lah che mas sampai terlupa kisah di kedai makan
http://www.emocutez.com
“wat letih je plan tadi”
http://www.emocutez.com
“sayang gak hubby aku ni ye”

saya nak tag 3 budak comel:
shaofie
iema
husna

8 comments:

♥..cik_mas..♥ said...

hahahaha...memang kawai btoll...tahniah kamu peserta lelaki pertama join GA niyh..hehehe... :)

thnks juga sbb sudi join k....hargai kamu sgt2...tggu result ye.. tehehe...:P

Shaofie said...

ngong. kenapa aku?

SyArk BudAk NaKaL said...

sebab kamu kan comel..lagipun ko yang encourage aku blogwalking.. jom ar.. topuup tu

SyArk BudAk NaKaL said...

cik mas?? erk?? eh... kawainya sayer

nur iema said...

buat apa ni aku xpaham?

ucena said...

cekadak ap ni?

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Woah! Cerita yang best!

Good Luck, bro!

SyArk BudAk NaKaL said...

kamsa hamneeda

Pin It button on image hover
Tweet