Tuesday, December 7

Aku hilang isteri


Fazura sayang!! u katner??

Hari ni pergi shopping ngan Fazura tersayang lagi… tapi macam biasalah ye… popuan mana tak tinggal suami kalu nampak sale… alkisahnya, dekat dua jam jugaklah dia menghilang.. letih den nak mencarinyo heh…

Aku : maaf cik, bleh saya cakap ngan cik sekejap.. isteri saya hilanglah..

Cik : er.. boleh… tapi kenapa??

Aku : isteri saya secara magiknya akan muncul secara tiba-tiba kalau saya cakap ngan pompuan cantik

Fazura: sayang?? Member u ke??

Aku : see.. dah datang dah,,,

p/s: bapak aku hilang time shopping sbb taknak bayar

11 comments:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Haha. Secara magik hilang secara magik jugak lah dia ada balik :P

zazaw said...

aku punya nenek selalu ade kalau aku merelukan bayarann HAHAHAHAHHAHA

efyna.pinkladies said...

yaaa! itulah perempuan. haha

Shaofie said...

fazura tu aku punye laaa...

Queen F said...

ekekekkek :P

lawak lahh! pasni boleh la nak test kat boyfren pulak.. :P

eh eh bapak aku tak pernah kesah kalau mak aku ilang time shopping.. >.<

SyArk BudAk NaKaL said...

huhu..queen, test kat bf sure jadi lah...


copie!! ah.. fazura tu aku yang pnya


zazaw... wah.. bestlah nenek awak

teratai said...

slm,ooo suami kak mesti ikut kalau gi shopping, sbb suami kak tu 'bank bergerak', he,he...

SyArk BudAk NaKaL said...

hehehhee... bank bergerak ada limit tak kak??

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

Shaofie pun suka Fazura? Maknanya Syahir, kau kena bermadulah dengan Shaofie... kuikuikui...

SyArk BudAk NaKaL said...

eh.. budak exam pun nak menyampuk gak

SyArk BudAk NaKaL said...

eh.. budak exam pun nak menyampuk gak

Pin It button on image hover
Tweet