Saturday, December 4

Aku bagi tips nak ngorat


Nak ngorat sapa sebenarnya??
Semua orang tau kan… tips untuk memulakan perbualan senang jer… cakap pasal tiga benda… makanan, family dan pendapat… common la kan… so kawan aku yang bongek sorang ni pernah tanya aku pasal nak ngorat awek.. so aku cakap la pasal tiga benda tu.. makanan, family dan pendapat… alkisahnya.. lain pulak jadinya..

Ayid : hi… awak suka makan salad jugak ke?? *makanan
Awek : er.. hi.. tak.. tak suka sgt salad….
Ayid : oh..(senyap jap)… awak ada brapa adik bradik.. ada abang??  *family
Awek : yup.. ada sorang abang… single n hensem

So.. dah habis ayat, dia pun nak tanya pasal benda no 3 iaitu pendapat…

Ayid : er.. saya suka salad… awak rasa abang awak suka salad??

p/s: the rule of three... cara pikat terbaik

2 comments:

Shaofie said...

tol gak tuh. lenkali aku nak tanya pasal kucing dengan tangan la. nanti die leh tanya,
"kucing awak ade tangan tak?"

SyArk BudAk NaKaL said...

tangan?/ apa kaitan tangan ngan makanan??

Pin It button on image hover
Tweet