Sunday, October 3

Perfect boyfriends 101.3

 eh. salah tajuk..."NOT SO PERFECT BOYFRIEND 101">>

Macam mana kalau kita macam terpaksa kuar ngan minah yang korang anggap bukan spesis korang dan secara siyes tak suka minah tu??? Macam contohnya mak korang arrange suruh gi jumpa anak kawan dia…Nak cakap tak suka kang terasa.. kang cakap kita ni memilih n player besar serta buaya tembaga,perak, palstik.. jadi ikut langkah2 ni untuk pastikan dia taknak date ngan korang lagi.. so dia takdelah nak terasa diri tu buruk sgt.. hahahhaa!

Tahap kesukaran: teramat senang..

Langkah-langkah:
1.
Jangan bercukur….
kalau bercukur pun tak ingat, entah apa lagi korang ingat… si dia pun fikir.”ish mamat ni, tak tgk cermin ke tadi??”.

2.
Jangan basuh kereta..biar berabuk kasi teruk..
cakap je la apa pun.. kalu dah kereta macam dapur kedai mamak, memang sah sah dia taknak naik dah.. SCORE!!!.

3.
Takyah plan2.. call je terus suruh dating..
sebab menggu selama berjam2 untuk beratur beli tiket wayang dan makan fast food je memang impian seorang wanita.. HAHAHAHAHa...

4.
Duit tak cukup…
hehe.. lagi best kalau lepas bayar tiket dia, then cakap, “u punya rm18 ye”….

5.
Kereta habis minyak atau terlupa mana korang parking… sebab wanita memang suka lah lelaki tak organize ni… kann….

tidur dulu sementara tunggu makanan sampai.. TERBAIK!!
 p/s: ternyata berkesan ye..

9 comments:

ucena said...

amboi2~~~
mst xperience ang sebelum ni kan??
haishh
sian minah tu~~

syarky ibrahim said...

aik...takdelah.. aku kan baik..

ucena said...

ek ele~
=P
gaya ang mcm bakal nak buat je ak tgok~~

syarky ibrahim said...

hehe.. takde lah.. mana ada... ni adalah dari pemerhatian dan pengalaman orang lain...

ucena said...

bagusla kalo camtu~
harap2 ko x buat ye,,,x baik,,=P

syarky ibrahim said...

eh.. kalu terpaksa terus aku buat.. better that way dari kecikkan hati dia bila dia tau perkara sebenar..

ucena said...

ermmmm
betul gak~~

syarky ibrahim said...

eh..setuju lak dia.. hahaha korang pun buleh guna tips ni..

ucena said...

erkk
utk gurl2 yg laen la ye
rasanya kalau ak kuar date,,bapak ak tahan bunuh n bakar ak~~
haha~=P

Pin It button on image hover
Tweet