Sunday, October 31

TiTas is HIstory!!


Another one down!!
Phwittt!!!!!!!!!!!
Yeay!!!! Kelantan menang dan satu lagi paper aku dah lepas!!!!!!!
Jadi, oleh demikian, dengan diperkenankan duli2 yang maha mulia penyimpan mohor-mohor besar serta kecik, medium dan extra large, saya ishtiharkan hari ini hari meronggeng bersama husna serta husnul dan hari tgk movie puas-puas.. jom tgk movie!!!!!!!!!!!!!
p/s: comel pergi piknik ngan budak2 ktsn..nak ikut..

5 comments:

nur iema said...

bila masa aku meronggeng ngn ko ni weh? toksah dok wt scandal ye~

syarky ibrahim said...

perancangan je ni.. dah tak jadi nak wat cane..

nur iema said...

xpasal2 aku dpt msg wish. selamat mkn kfc di times square. num 017-2214***

sapekah?

ucena said...

num abg mizi.

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

budak tu memang suka stalker orang ramai...

Pin It button on image hover
Tweet