Tuesday, October 19

::PERLU LAH CAMTU!!!


Arghh…
Ye saya.. ada apa??
SAYA mulanya tak berniat nak post kat public pasal benda tu tapi SAYA terkilan bila makin ramai dah terasa hati …
Saya tak tau plak pasal jeles menjeles ni… kasut saya pun bukannya lawa sgt pun… semuanya rezeki semata…  memang semua orang boleh pilih kasut yang dia berkenan tapi tuhan tentukan dapat ke tak…
So perlu lah masih dengki ngan kasut saya atau kasut orang lain??… dapat pakai kasut pun dah kira bersyukur… walaupun kasut tu tak selawa kasut orang lain, at least tak berkaki ayam…
Betul cakap sorang budak tu… asyik pikir problem kasut dia je… kasut orang lain pun ada problem gak… at least orang lain takde la emo sgt dengan problem kasut diorang sampai kasut orang lain pun kena pijak…
Saya..


Yakini saya, saya, I, my , me , mine..


Bukan lah nak gaduh lagi ngan awak..


Yang lepas tu lepas lah…


Saya Cuma nak nasihatkan..


Saya, iaitu saya,


Taknak orang lain jadi macam saya…


Bila timbul lagi orang macam saya,


Makin banyak la saya, saya, I, mua, me, saya dan kami, kamek, eden serta che…


Dan kamu nanti akan jadi kamu, etoa, u, awak, enko, hang dan kome serta kitak..





Sekarang saya, dia dan she serta he dah masuk minggu exam..


She dah pun nak masuk fasa “aku kesah pasal diri aku je”…


Saya pun nak masuk fasa tu jugak tapi saya..


Saya masih kesah tentang kamu, she, dia serta he..


Sebab kamu, she, dia serta he adalah kawan saya..


Saya suka kawan saya…


Dan saya tak kesah kawan saya pakai kasut apa..


Sekian..



6 comments:

nur iema said...

err..aku xphm.. =.="

FaRaH AiN said...

eh awak~
saya pon sayang kawan saya
kita kawan kan?
haha

ucena said...

kita kwn kan~ ;)
sy pun syang jugak kwn2 sy~

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

Wah, perang besar antara 2Blogger Malaysia tentang kasut... tak kisahlah kasut siapa paling cantik, yang penting setiap orang ada kasut sendiri, jadi, jagalah kasut sendiri itu baik-baik...

Mari berbaik-baik, jangan bergaduh-gaduh, peace no war, tak baik mengumpat orang, tak elok buka keaiban orang lain...

P/S: Saya pakai kasut sukan aje, awal-awal lagi sudah kalah tanpa bertanding...

syarky ibrahim said...

ye... kita kawan kan.. kita kawan kan... dah... nak berbaik skrang... geng UKM, jom fokus exam lak!!!

nur iema said...

saya sayang semua!!!

Pin It button on image hover
Tweet