Sunday, February 27

Akhirnya!!!


My first entri!!!!!!!!!!!! Yeah!!!

Ok fine, my first entri lepas mendiamkan diri… boleh?? PUN BOLEH!!! Haha!.. anywayz, terdetik la plak nak hapdate blog harini sebab tadi kuar ngan sorang sahabat blogger yang charming..hiks..

DIA: a’ah, apa jadi ek?? Dulu kan suka sgt update blog…
AKU: hiks… biasalah… writer’s block… haha…

So ini nak buat entri lah ni yer… baca tau semua orang.. baca sampai habis….

HABIS..


Dah…. takat tu je??  LEK LU!!!!

Papepun, its only fair that I get to tell all of you why ‘ve been away from my blog. Hiks. Actually aku caught up with latihan tarian yang menderet-deret untuk persembahan kat festival kolej. Huks, busy sgt sampai nak ajak korang datang tgk pun tak sempat kan? Ish ish ish. Rugi kome semua. Tarian arab yang kitorang buat sampai dapat standing ovation dari orang timur tengah lagi. Haha. Bersorak diorang. Mana taknya, penari perempuan bergelek memang dah macam pentas tu hak milik kekal bapak dia.. Ayoo!!

kalu korang tak nampak aku yang mana memang kuangjor..
Dan, reason kedua tak dapat hapdate blog adalah disebabkan masalah wifi akt UKM ni. Aigo….. pening kepala woo bila piker balik. Dah ar time tu banyak eseimen online. Korang bayang ar, mengais aku pergi library memalam buta semata utnuk online. Rasa nak nangis ar camni, ada orang nak pujuk tak bila syark nangis?? T_T
Ayie, exrumateku, dulu dia yang slalu pujuk time sedih

Disebabkan last weekend terpaksa duduk kat bilik je lantaran kesihatan malfunction, minggu ni nak jugak kuar. Semalam (sabtu) takleh kuar jugak sebab tetiba bersin berdarah lagi. Sebab kena hujan hari sebelumnya kot. Hurm. Then harini dapat gak kuar.hiks. bagai orang mengantuk diberi bantal. Ahaks!! Pastu siap dapat hadiah lagi.. hehe. (^_^)… kamsahamneeda!!! Next week kuar lagi k..
makasih DOMO-kun!

p/s: nantikan video tarian syarkycrunchy ekslusif kat sini n a total blog makeover.

4 comments:

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

pergi klinik! pergi klinik!

SyArk BudAk NaKaL said...

dah sihat dah sihat..sikit

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

baguslah kalau begitu, semoga cepat sembuh sepenuhnya...

AfiQ said...

mane aci!!! dpt domo kun!!! nak jugak!! ^_^

Pin It button on image hover
Tweet