Thursday, May 20

UPU

apekah itu???

APA KHABAR PENGGEMAR GUMBIRA??

tak kenal UPU tu apa?? kesian...

UPU adalah...Untuk Pening Utak...

tak caya?? try buat upu korang... kalu tak pening kepala, meh bgtau aku, aku bagi singgit buat beli cokelat... seriusly.. pening dhoe...

tapi yg paling penting, draf dulu apa yg korang suka n apa yg korang bleh amik ikut pointer atau keputusan korang.... huhuhu.. dlm kertas ek... jgn gi buat dlm tu terus... buat dlm tu terus, jgn cari aku kalau dapat perikanan ke apa ke ok...

lepas korang draf tu, owh.. ni part paling best.... bagi kat adik korang n suruh dia main "PADANKAN AYAT YANG SAMA"... bila dia dah selesai tu, korang amik balik... nak bagi markah?? eh.. takyah susah2....

korang tgk apa yg match dan list balik.... kalau ada la dalam 15 ke 20 pilihan yang match, korang wat satu lagi list, "YANG GERENTI DAPAT KEJA"... pastu ulang langkah diatas... selamat mencuba....

p/s: aku pakai tutup mata dan roll mouse tu je... takdir menentukan..

2 comments:

Anonymous said...

so..1st choice??

syarky ibrahim said...

bio med imaging

Pin It button on image hover
Tweet