Tuesday, August 24

Oh great!!! we won.. SUCKS.....


Aigoo aigooo aigooooo!!!!!!!
KAMI TAKNAK MENANG LA OI!!!!!

Adus…. Begini alkisahnya… aku dah la KENA PAKSA masuk debat bahasa inggeris tu.. n then MEMANG AIM NAK KALAH… pastu tetiba je, dengan tidak semena-menanya, KITORANG MENANG>>> sial amat!!!!!!
Adus.. tak pasal-pasal aku pun terpaksa dtg latihan debat lagi, cari maklumat lagi, what the fish that, what the house this…adoi… CIAN LA KATKU oi… aku taknak masuk…. Aku dah buat sehabis buruk tadi.. dapat markah lak rendah giler…. Tapi nak jugak jugde tub g kitoang menang… macam HANJJJJJ….

4 comments:

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

Tahniah atas kejayaan anda! Tingkatkan kemahiran komunikasi anda...

syarky ibrahim said...

apa maksud ko dgn tingkatkan kemahiran komunikasi??

iznulmuazim said...

aku pun xnak masuk!
tapi nasib abik aku kalah..haha

EkaWeird said...

hahahah..... sian.....

Pin It button on image hover
Tweet