Thursday, August 19

AKU dan SI DIA


Wait-wait…hold that thought of yours…
Dah.. aku dah tau dah… sesapa yang baca blog ni mesti antara orang yg baca status fb aku and thought that this post is goin to be about me n who im in relationship with… N KORANG SALAH!!.. dan disebabkan status tu jugak ramai je avoid aku bila bertentang mata….kenapa???
Dulu bukan main rapat… NAK KE MANA SEMUA BERTEMAN… even aku dah lambat pun still aku teman korang.. BUT THEN, dengan satu status je.. semua AVOID aku… status tu Cuma untuk gurauan je sebenarnya tapi tak sangka jadi sebesar ni… korang Cuma suka aku bila aku SINGLE N MINGLE je ke?? Kalau aku nak happy bersama sumone korang dah takleh jadi kawan aku ke?? PERLU KE AVOID AKU??
Lagi melucukan, everyone spoke their mind on who is my lover… seriously, IM NOT A PLAYBOY and I don’t know that much girls… yang banyak-banyak dlm status2 aku sebelum ni SO-CALLED-KAWAN je lah… but then, nak jugak KORANG TUDUH AKU PLAYBOY… tak paham…nak tau tak sapa sebenarnya im in relationship with??
Namanya CALCLUELESS, dia matang, tapi bila kenal dia betul2 dia sebenarnya agak comel, sedara dia STUCKTISTIC, sgt skema… nak betul dia je… DAN MEMANG, setiap hari aku dgn dia je… buat wiley plus n assignment… ON9 FB pun sambil wat wiley… BETUL, dah lama aku usher assignment wiley tu tapi tak jugak buat apa-apa…sigh.. sedih kot… tapi THANKS MIZI sebab tolong aku…

4 comments:

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

Sama-sama Syahir...

syarky ibrahim said...

lalallalalalla

riedz_iedz said...

aku terasa seprti ingin berkenalan ngn calclueless itu---- huhuhu...

[amboi-- marah ckp die playboy-- huhuh]

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

Syahir playboy~~~ lalallalalalla...

Pin It button on image hover
Tweet