Tuesday, March 8

PERFECT GIRFRIENDS 101


Kali ni versi untuk pompuan la pulak!

Kalau korang perasan la, dulu aku pernah buat segmen perfect boyfriends. Tips dan cara camner lelaki nak buat surprise or becoming a perfect boyfriend. According to my saying lah opkos! Tapi sekarang jom kita bentuk gurlfrens sempurna lak.

LESS IS MORE
Kalau korang nak tau, perkara pertama dalam benak kepala si lelaki secara amnya adalah seks. Yes. Even gay people pun piker camtu. Trust me.

So, udah memang lelaki takleh ubah perangai diorang untuk cuba mendapatkan apa yang diorang nak sehinggakan mampu untuk meretakkan rumahtangga orang, anda sebagai seorang perempuan patut tahu that less is more. Boyfrens anda tak suka bila lelaki lain pandang anda sepertimana dia je yang boleh pandang anda. Tak faham? Ok, many girls out there bila nak gi dating pakai menyerlah-nyerlah gitu kan? Kenapa? Sebab ..”demi kasihku kepadamu, biarlah aku menghiasi pandanganmu”… pirrahh!!! Pastu biar orang lain pun tengok korang? Camtu?  Even I cant stand it. Just be you. Tak payah nak berseksi meksi bermakeup sangatlah!!  Kalau orang tu dah suka kat awak, dia suka kat awak je, bukan pakaian atau makeup Elianto awak tu. FAHAM?!

seksi sangat!
Let them miss you
Suka tak kalau mamat tu setiap hari, pagi petang siang malam, maghrib isyak subuh zohor asar, breakfast lunch dinner supper, asyik call korang je, muak tak? Rasa rimas tak?? 

So! The same goes to you! Bagi la peluang dia rindu kat korang jugak. Tak payah lah nak bazir kredit sangat cik akak oi!!!  Being in loneliness is the main reason why people wants to be in a relationship. Jadi diorang akan hargai relationship itu dengan lebih baik sekiranya dia pun turut sama merindui anda sepertimana anda merindui dia. Kannn….


UNDERSTAND IS ALWAYS UP
Tau taka pa yang lelaki suka buat selain dari seks??? Lepak ngan member main bola lah! Sebab bagi lelaki, member dan keseronokan hidup independent lebih menarik. Takde mak nak kol balik umah cam dulu-dulu. “Man! Naik! Dah nak maghrib ni!”…. 

so takde sebablah korang nak jadi mak diorang. Tak payah nak tahu setiap inci hidup dia. Nak berak pun kena gitau. Gila ka?. Give them time for themselves. Let them be out there, have fun, and missing u. takde benda yang lelaki lebih suka dalam relationship selain dari seks dan juga gurlfren yang sangat memahami. Lelaki paling pantang apa tau, bila lambat kol atau balas mesej je, nak majuk, nak majuk nak majuk.. argh!!!! Rimas tau tak!

oh ya, jgn sesekali guna pembesar suara kat lelaki anda
p/s: saya pun suka pompuan understanding

3 comments:

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

Syahir dalam mood cinta...

Laylihamid.blogspot.com said...

budak jantan seksi 2 sebijik macam Bob AF Mesrraa...
...Welcome 2 my small World!...

mizszetty kuikut said...

panas.......panas..ttba aq trasa

Pin It button on image hover
Tweet