Tuesday, January 4

Blog baru n blog sempoi..


Yeay…
Dah tiga orang  join segmen aku!! Yeay!!! Kalu camni lah… bagi kat tiga orang ni je lah.. bole??? Nak tgk hasil kerja diorang?? Usher kat sebelah kiri anda ye…



Dan jugak aku nak amik peluang ini untuk introduce kat korang blog ahli leuarga santun iaitu blog “AYA AYAD FIGHTIN!!” milik saudara Benny hayatulrizal… meh klik sini… budak baru belajar, jom kita tolong jom!! Yeay!! Benny dah ada blog…







p/s: reramai budak santun taknak lak join segmen aku T_T

7 comments:

sharima amirah . said...

ala ala jangan , sy na join jugak ,
nak bear comel tuh .

balek ni sy selongkar gambar2 okeyhh

Wan Ahmad Izudean said...

haha.xmenang kot kalau aku join..hehe
ko buat lah segemen lain lah..insyalah aku join.haha

SyArk BudAk NaKaL said...

huhu..cepat din cepat!!

FaRaH AiN said...

dik, ak ad tnye aritu,
dak matrx still under 18 kan?
kan kan?

SyArk BudAk NaKaL said...

tapi matrik ada baju sekolah ke kak??

FaRaH AiN said...

alaaa
mmg la xde
ko xde ckp pon kan pkai bju skolah kan?

weh, segmen ko tu, wat la sticky entry
biar org still nmpak entry tu

ayaAyad said...

ooi...nama aya ayad..panggil ayad okie la...aku dah x guna nama benny tu since aku dah lupakan my ex..ayad okie la

Pin It button on image hover
Tweet