Tuesday, January 25

KUNTEST KAMI 'memang' POSE COMEY

ahaks.. dalam aku tengah sesebok buat kuntest sendiri sempat lak nak join kuntest orang... tapi takpe... janji hadiah meletop noks!!!! checkzzzzzzit out!!!http://limelog.blogspot.com/2011/01/contest-kami-pose-comey.html
 
1~macam biasa korang kenalah follow blog ni dulu..tp kalau tak nak follow pon takpe..taknak paksa-paksa..tapi susahlah bila update nanti..so,lebih baik followlah

2~taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog ini!!

3~korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA...pose anda bebas..

4~korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..
CONTOH:::saya join sebab suka_suki jee...

5~tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye..

6~mencari seorang pemenang:hadiah berupa handset Apple iphone
pix hiasan


OR


RM100 +TOPUP 50...
(law menang pilih salah 1 je hadiah k)


7~tarikh tutup 25 feb 2011
 
 
 
SO.... SYARKY SI CRUNCHY JOIN KUNTEST INI SEBAB HADIAH DIER GILER BABS NYER GEMPAK N SEBAB MEMBER SYARK MEMANG SUKA SUKI PUZING CHUMEL... *setiap masa di mana jua
aku nak tag sesuma geng blogging saya yakni termasuklah kau shaofie oi!!






1 comment:

amny.. said...

aduii....

contest kami 'MEMANG' pose comey??

mnambah tjuk entry ye...

hahahah...

meeeeemang pose cumeyyy...

goodluck yepp...

(^_________________^)

amni folo sni..;DD

Pin It button on image hover
Tweet