Thursday, January 20

Its freakin me out!!


Lecturer: kenapa u tak guna online social network untuk buat project awak??
Aku : sebab saya taknak dikejar  stalkers

ARGH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
One thing everyone hates the most about social netwroks…STALKERs, pengendap, horny people, crazy b**ch, and freakin pedophiles… seram sangat ar!!!!  

                Yes, I am single and NO!!! im not available.. at least till next year… sigh… why this is happening in our community????? Aku ada a few big projects that requires me to cari responden dari luar Negara… in my case, AUSTRALIA… so aku join la a few social networks ni…. Tapi haram nak boleh buat kerja… inbox asyik penuh je.. dengan penyumbangleweng!!!!!
               
        NO, im not reffering to the foreigners… they have weird party propics tapi yang perangai macam haram adalah orang kita sendiri… helo… lelaki atau pompuan, ada aku kesah kalau ko horny??!!! Antara mesej mereka berbunyi demikian:…

A : hai, cute pic… u free tak malam ni?? Jom la lepak… u can stay at my place…
B: hye handsome!!! I like your photo… bangi ek?? Kita dekat jer?? Mind if we hang out and have some fun??
C: I gersang sekarang ni dan bf I takde kat sini… jom la temankan i..
               
Yes, these messages are true.. and yes, these are Malaysians… so BEWARE OF SOCIAL DANGERS!! Korang taknak jadi camtu kan?? At least dah insaf kan???  Btw, kelas vocal aku start harini and cikgu vocal aku freaks me out … camner??

Sir: syahir, cuti ni tak balik Kelantan ke??
Aku: no sir… saya banyak kerja nak buat kat ofis..
Sir: time takde kerja u buat apa?
Aku: saya stay kolej je la..
Sir: kalau camtu u bleh je ajak I kluar..
Aku: …………..(pura-pura tak dgr) huh?? Sori sir, tak dgr sgt..


aku overeacting ke? korang pikirlah sendiri!!!





p/s: thanks kat bunga ungu and eyqa haziqah sebab join segmen saya!

4 comments:

Shaofie said...

nak cakap ko jambu lah tuh. dah2.

SyArk BudAk NaKaL said...

ini bukan soal tu!!!!! so maksud ko orang jambu memang takde kebebasan dan wajib distalk la?? camtu??

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

@Shaofie: Syahir tak jambu lah...

NiSA said...

ish2. manusia dah jadi mcm2.

Pin It button on image hover
Tweet