Tuesday, January 18

Hot people have more brains??

Lelaki kacak dan perempuan lawa miliki IQ lebih tinggi???


Ahaks.. no.. aku bukan buat post sama ngan IR...(even tho nama aku pun IR gak kat depan)..tapi aku interested bila terbaca post beliau..

Betul ke cekadak tu?? Memang lelaki kacak n gegurl lawa lagi cerdas ek?? Ek??? Ek??? Erk???????? Patut la selama ni aku asyik terpikat kat budak2 medic je.. ahaks.. but then maybe betul gak kot otak diorang lagi cerdas.. kenapa??

Mereka lebih judgemental

Gurl: eh, buat rambut camni nampak lagi vogue atau classy ek??

Boy: padankan jaket ni ngan baju ni atau seluar ni ek??



Mereka lebih pintar math..

Gurl: kalu beli produk ni rm 100 utk 50g tapi kalu yang ni rm200 utk 50g..yang ni lagi femes, beli yang femes!!

Boy: kalu pergi salun ni lagi mahal tapi lawa, salun ni lak mahal tapi tahan lama, pilih yang lawa!!



Mereka lebih pandai berkomunikasi

Gurl: hi girls!! Lawa tak rambut i harini?? (topik perbualan tak pernah habis)

Boy: dude, korang rasa baju ni nampak jambu ke tak??



HAHAHAHA.. tapi papepun memang aku rasa orang yang hensem serta comel ni memang otak lagi cergas la... the key of looking great is being comfortable with yourself... so maksudnya, yakni, oleh demikian mereka tidak dibebani oleh peer presure yang kemudiannya menyekat pendirian serta keyakinan seperti remaja lain.. so in a sense, diorang nyer otak lagi ligat...

Aku ada member sorang, lawa dan gempak.. tiap bulan pergi konsert ngan bf dia.. tapi sekarang dia amik medic kat um beb... orang paling skema kelas aku pun belum tentu dapat amik medic ke tak..tapi yang minah sorang ni aku respek habis ar..

Namun begitu.. ada jugak yang hot tapi perangai macam douche bag.. tak semestinya kita kena nampak hot je untuk dapat semuanya... be yourself... tak perlu untuk ikut spesifikasi orang lain on what is hot and whats not... WE ARE WHO WE ARE!! There’s always beauty in ugly!!! Be confident! All in the world is yours to take...



p/s: tulis ni sambil dengar KARA-LUPIN

2 comments:

aleen aiden said...

tetibe yg xkacak xlawa d cni sentap!hu3 :P

SyArk BudAk NaKaL said...

eh.. awak lawa ape..

Pin It button on image hover
Tweet