Sunday, May 22

Inang dan Joget di Ayer Hitam!


Jam 9 pagi bertolak, dan jam 2.30 pagi sampai kat UKM balik.

Penat kot! Sempena OPKIM kat Ayer Hitam kelolaan Unit Kebajikan Pelajar UKM, kami para penari (macam vonggah je bunyinya) SANGGAR CITRA dijemput untuk membuat persembahan pembukaan. Aigoo. Gaji like like je la tapi at least ada gak benda nak wat. Hahaha.

Tapi sepesel nyer kali ni, yang menari tuh semua junior junior je. Yang SENIOR (senior ye, bukan tua Bangka tak sedar diri gemok) duk tepi dan tengok je. Hohoho.

Ramai gak member aku pergi. Cik Dijah Zaki (minah gemok pakai spek yang berkenan kat orang tapi tak dapat tuh) coursemate aku pun ado. Cik Syaza Amira (salah sorang mangsa lelaki kemeja putih yang Rebecca sangat!) pun ado. Siap buat persembahan lagi. Lagu Sempurna dan jugak Kalau Berpacaran. Tapi cian dia, lagu yang first tu suara cam pompuan baru lepas kasi blowjob disebabkan mic yang mengile. Ada jugak si Ismeth ulam raja dan Zhaffran (budak kelas BI aku). 

Huhuhu. Fun tapi letih la. Dan jugak memandangkan kelab kami pun perlukan duit, Semua setuju je kalau ada persembahan. Begitu juga semester depan. Im looking forward for shows je. Pertandingan? No way! Sah sah lah kolej tu je yang menang.

2 comments:

aisya said...

mak aihhh, ayat last tu.. like sgt ye.. haha.. btw, sape je senior yang pegi?

SyArk BudAk NaKaL said...

ijan ngan shikin je... first time tgk ejan rilek tak wat pape... haha

selalunya dia yang ke hulu ke hilir

Pin It button on image hover
Tweet