Friday, May 27

Satu Dua Tiga Gila


Tiga hari menggila!!!!!!!!

Hari satu… eh tak, hari SELASA. Saya keluar ngan Faliq si baby face. Dah boring takde keja kat apartment gedabak ni so kuar je la… ingatkan nak tengok Pirates ngan dia tapi… hurmmm… speechless aku…

Hari dua… argh!! Hari RABU lah tu! Keluar ngan Faliq lagi… shopping tak hengat dunia… makan kat oldtown sambil Faliq jadi jakun jap… “wah! Bestlah tempat ni.. siap ada kayu lagi…” *sambil waiter tu pandang pelik sebab kami berdua je, lelaki, pastu dua2 macam jambu je…. (belum masuk kes jantan usher faliq lagi) hahahahahha!!! Then ingatkan nak tengok Pirates gak tapi tak sempat. Kuangjaq nyer kaunter GSC!!! Tak sampai 2 saat tiket reservation (tau la, yang dia bukak 30min sebelum wayang start tuh) habis terus!! Aku dah beratur ikut timing baik nyer sebab tunggu tiket2 tersebut tapi disebabkan computer lambat loading selama 2 saat, aku melepas!! Usonofvavitch tul lah sesape yang lintas aku dan amik semua 8 available seat tuh… grrrrr

Hari KHAMIS aka hari ketiga aka hari nikmat… disebabkan kefrust-san melampau dah banyak kali melepas nak tengok Pirates (semenjak Wan dan Detectif Conan tak tepati janji), aku ajaklah si gemok Syana. Dia nak tengok Kungfu Panda jugak so kitorang layan 2 movie terus… hamik kau usonovavitch!!! (tapi peliknya dua2 cerita ni ada adegan “titisan air”. Tak faham? Sila tengok sendiri)
saje taknak edit kasi cerah sebab takut syana dikejar peminat aku.. ahaks!

Time paling best harini adalah time Amazing Race Asia jap ngan Syana. Camni citer dia, Kungfu panda habis jam 3setengah camtu lah. Then gi solat. Pastu gi Pavi untuk makan pizza SEMATA-MATA! Habis makan pizza tuh dah jam 5ptg. Movie jam 5.30. Syana kemain laju lagi naik tingkat 5 Pavi untuk gi solat. (sejuk hati mak dia kejap). Tapi sempat je stop jap amik gambar surau yang cool tuh. Haha . then lepas solat dah 5.15. dalam masa 15 minit, aku asyik nak gelak je sebab melayan karenah si gemok berkejaran taraf Amazing Race betul lah! Siap race naik tangga lagi. Semata untuk satu movie….
ini bukan syahir... ini syark.. syahir lagi hensem

Tapi bila sampai je kat GSC (dah la salah level pada mulanya), jam 5.30. fuhh.. sempat…. Tapi tengok-tengok hall pun belum bukak lagi.. tunggulah kami sepuluh minit kendian baru leh masuk… DOWN!!!!!
                                  
Balik umah terus dia tulis status ni..

 gilo ponek (penat ok, bukan konek atau typo atau benda2 lucah lain yang aku tak pernah piker)  melayan Kim Dong Joon(aku lah tu)...siap sggup g pavi semate2 nk mkn pizza...adegan keja mngeja pon ade taw..laen kali ak plak teman ko yer..:p
p/s mak ak xcited sbb akhirnya, dpat jugak tgok ak klua ngn lelaki ber2....tu yg x kene marah dowh balek lmbat...wahahahahahaha~~ adoila~” (sejuk lagi hati mak dia. Hahahah)

Pin It button on image hover
Tweet