Monday, April 11

Missing yesterday


Esok exam…
Tapi skrang pun selsema masih belum reda. Kalau difikirkan balik aku mula merasai simptomnya time jogging. sekarnag dah berevlosui jadi demam.Tak munasabah betul. Things that suppose to make me healthy turns their back against me. Sama je macam kopi, makin aku minum, makin mengantuk. Ishh…

At times like this, satu benda je dalam kepala kita. Semasa kita sakit, semasa kita menderita, we just need someone to hold to. Terfikir balik kat dia. Wish those persons were here now.

Right now,
I need u to sing to me like you use to,
To wear the perfume that i love so much about you,
To say its okay even when i’m wrong,
To hug me with that warmness like you always did,
To be here beside me studying till the night falls,

I need u…. 








be brave there syarky

3 comments:

Si GaJus!!! said...

oghe klate ko...haha.. saba banyok boh... gud luck!!

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

kamu, kamu, bagaikan sudah terkena selsema, demam, dari manakah kau datang menyerang, dirimu, dirimu, yang disangka kebal, oh jahatnya kamu, jahatnya kamu

semoga cepat sembuh...

SyArk BudAk NaKaL said...

ho la.. ore kalte...

Pin It button on image hover
Tweet