Monday, April 25

Waiting For Forever


Dear blog,
Dua perkataan tu je, “dear blog”, aku dah tulis, padam,tulis,padam banyak kali. Dah takda idea dah nak tulis apa lepas tu. Tapi aku Cuma nak cakap yang these few days means a lot to me. Walaupun sibuk macam nak gila, ke situ ke mari tapi it was fun. Really it is. Thanks to all the people that made it possible.

Baru je habiskan movie terbaru, “Waiting For Forever”. Nice, really nice. Korang akan rasa jatuh cinta pada setiap patah yang ada dalam filem ni. Ayat dia memang dreamy giler. Such as “everyday I sucked her in my lung, she is inside the blood that flows in my heart”. Sigh. Ada banyak scene yang akan buat korang rasa puas. Hahaha. Anyway, watak Willie dalam cerita ni sumpah sweet. Sepatutnya watak ni dipegang oleh si Edward Cullen tu tapi bestfren dia yang dapat. Takpelah, at least he did a great job. Haha.


Anyway, watching this movie also made me realize something. That I am not worthy to be loved as my love still be her’s.  I’m sorry sebab birthday wish tu. I’ll be gone from your life now.

life with you is peachy

2 comments:

AyuAbdulRahman said...

wah..best2..mau tgok cite ni...huhuu

SyArk BudAk NaKaL said...

huarhahhahaha

Pin It button on image hover
Tweet