Friday, July 8

Kaler Kool Kot!!


Fuyoo!!!

Cuba korang tengok sekeliling.. tak bukan tengok dinding.. ataupun tengok minah senget mata juling tapi tengok blog ni… ceria beb… sempena tak dapat beli G-Shock limited edition (ala yg ada kaler comel2 tuh), blog ikut tema kaler tersebut  pon boleh!

Er..
Bro, tema je ke tukar??? Bahan tak tukar?

EH>>> melebih lak korang. Blog aku, lantak kaki aku lah nak tulis camner. Tema je tukar. Blog ni blog aku.. .

 Aku nak tulis ikut suka…

Korang nak baca pun ikut suka…

Nuffnang nak taruk iklan pun ikut suka…

*Cuba korang buat ni dengan nada Mak Jemah. Lagi berkesan…


Chow! Aku nak tulis benda harem 18sx ni.. kemudian nanti aku post benda harem tuh ok..

2 comments:

shahida said...

warna-warni,,,,,,cam cupcke,,,,,cantik n cumel......awk kreatf,,,,cayokkkkkk

SyArk BudAk NaKaL said...

aduh.. ore suruh baco hak update baru tuh..

Pin It button on image hover
Tweet