Sunday, September 26

Step Up To MIdvalley


Yeahyeah… nak tengok wayang..
Huhuhuhuhuhu
Er.. kenapa orang suka buat “huhuhuhu” ek?? Entah…aku pun tak tau… anyway.. harini mau gi mandi, pakai ensem2.. n pegi mid pulak… nak gi tangok cerita STEP UP 3D kali ke tiga lak… fuyoo… gempak seyh lu… wa suka giler doe citer ni… cool der gerak dia.. kasi lentok weyh…*siyes aku pun benci cakap macam tu..
Anyway, kenapa nak tengok sampai 3 kali?? Best sgt ke menatang tu?? Kenapa tak tengok “saying u can dance ke”?? kenapa ?? kenapa??? Kenapa JPA lambat masuk duit??? Kenapa padi tak tumbuh semalaman?? Kenapa tarmizi suka antar mesej lucu?? Kenapa??
Jawapannya… sebab ain tak jaga sgt padi dia…dia curang… sebab tarmizi memang otak sewel suka antar mesej gila kentang…sebab aku tak isi boring perjanjian JPA lagi…sebab aku pun suka membebel kat blog ni macam iema… eh.. kejap,… chop chop… apa tajuk aku tadi??
OH ya.. aku suka tengok citer ni n cerita “sorcerer’s apprentice adalah kerana sebab demikian sesungguhnya mereka ada kaitan ngan engineering…. Perasan tak???  Moses dalam step up amik major in electrical enigeering and so is mamat sorcerer tuh…and so is aku.... tadaa…


*tetiba teringat project utk pro belum siap lagi…

10 comments:

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

Izdiyad tengok The Sorcerer's Apprentince dua kali.
Rizman tengok Eclipse dua kali.
Syahir tengok Step Up 3D dua kali.
Tarmizi tengok Inception tiga kali.
Kita 1Keturunan memang suka tengok wayang yang sama sekurang-kurangnya dua kali.

P/S: Adakah Syahir tengok Step Up 3D tiga kali?

syarky ibrahim said...

tak la.. tu tandnya kita ni latar belakang berbeda...
rizman jambu
diyad berjiwa kanak
tarmizi tua (bukan matang ye)
syahir cool

nur iema said...

download suda...
huhuhu

syarky ibrahim said...

ish.. amna buleh.. illegal tu

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

betul tu, salah di sisi undang-undang la iema...

riedz_iedz said...

syahir propa~~~~ sms aku bagai----
tapi tak nampak pun batang hidup--- ehh silap.. hidung...
end of my comment-- [cont. tgk cite cinta kirana-- huhuhh]

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

ini apa batang hidup ni... lucah, lucah, lucah...

riedz_iedz said...

=.=""""
aigoo~~~~ ke situ lak dia---
tal terfikir pn aku...
owhhh--- mizi....nakal--- kui3~~~

syarky ibrahim said...

rizman.. tak ckp nak tgk batang hidup.. kalu tak laju je aku cari kau.. hahaha

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

Lagi 1Komen lucah...

Pin It button on image hover
Tweet