Thursday, September 30

princessqish giveaway or contest

PrincessQish

see.. i dah follow u...

 now then... blog ni adalah tempat untuk lepas geram, perah rindu, curah bahagia dan buang perit yang berlaku dalam hidup seorang pelajar universiti di bidang yang opposite dengan apa yang dia tau, hidup aku...

kegemaranku?? hurm..  suka menari walaupun buruk, suka dengar musik house dan techno, suka jejalan menghabiskan duit, suka join kerja volunteering dan suka jadi doktor cinta

saya nak tag:
nurulhusna puteri cahaya
rizman bermonolog
farah'ain padi

nak join jugak?? klik kat sini




7 comments:

nurulhusna abdullah aka ucena said...
This comment has been removed by the author.
nurulhusna abdullah aka ucena said...
This comment has been removed by the author.
nurulhusna abdullah aka ucena said...

syahir..motif ko tag aku,,?
aku da la x mahir sgt berblog2 ney~~~

syarky ibrahim said...

motif?? yang tu ko kena tanya iema.. motif dia nak tag aku dulu...

riedz_iedz said...

btoi ucena---- aku msh samar2 dan konfius dgn motif---

komen juri--- " anda pnya ending cm xde kaitn lari trs--- maaf anda tersingkir--- muahahaha"

[apa ingt step it up and dance ker-- apalah aku nie..]
=.=""

syarky ibrahim said...

er.. sebenarnya ko membebel apa ni man?? aku tak paham seyh....

nur iema said...

aku tag nk ajak korg join kontest ni ler...adoy la..

Pin It button on image hover
Tweet