Tuesday, September 28

Lain butik, Lain gaya

Mengata pelakon korea???
SIYESLY???!!!!

Tak nak ar cari gaduh ngan orang yang mengata tu kan tapi kita kena sedar, lain orang lain ragam.. rambut sama hitam, salun lain-lain…

Dia letak gambar-gambar lee min ho yang jambu2 termasuklah yang untuk iklan Etude house… helo??? Duduk dalam gua ke bang… etude house kan brand kosmetik untuk perempuan, tambah lagi golongan sasaran diorang adalah budak perempuan muda mudi takde laki…..takkan la nak letak gambar tough2 ala tentera lak kan… memang tak kena konsep ar….

Huhuhu… sebab-sebab camni la orang suruh kita berprasangka baik… being jambu bukan bermakna mereka gay… ada je ustad2 muda yang jambu habis….(aku ada kawan ustad yang jambu kalah korea)… nak cakap diorang gay gak ker.. memang tak ar… hahahahha…

Bagi aku kan, its up to them what they want to wear… nak pakai toner ke, day n nite cream ke, cardigan sexy ke… tu diorang punya pasal… lain orang lain kubur, lain orang lain tuturnya… pakai je apa yang korang rasa selesa dengan korang…. Sebab tu ramai orang cakap, for others to love u, u need to love urself too… so , takyah nak piker banyak2… pondan ke, apa ke, lelaki takleh pakai kosmetik ke, nak pakai simplicity ke, loreal kerana dirimu begitu berharga ke, minum innershine kecantikan dari dalaman ke, pakai je apa korang nak… korang je yang tau apa yang sesuai dengan diri korang…Cuma jangan terus jadi nyah sudah… kalau kau gay pun, ingat lelaki gay lain suka nyah ke??? Memang tak ar…


Akhir kata,(macam karangan sekolah rendah lak), kita boleh menilai orang itu ini tapi kita jugak perlu menilai diri sendiri, apa kita layak ke nak menilai…. Kalau nak ngata orang pakai seluar low waist giler, yang ko gi pakai seluar ikat atas dada tu kenapa??(kes sebenar ye)…. pakai blue tom nak ngata prada.. lagi la tak..


P/s: don’t be afraid to unleash your real style

2 comments:

riedz_iedz said...

yeayyyy~~~~ sokong3~~~~
betul2--- ikut lah orang tue nak style cmner----
n ape yg ketara sgt nmpk sgt org tue xde byk expose ke kpop, kdrama n dorng nyer variety show~~~~ so men tangkap muat jugde jer-- kan...

cm kalu belah barat amik pic sexy2.. cmtue cmnie.. giler sex ke name nyer tue... buat poll dance... muahahaha... xkan...

syarky ibrahim said...

betul2... nampaknya abg kpop kita dah bersuara ya

Pin It button on image hover
Tweet