Sunday, September 5

Mysoju-KU


Mysoju oh mySOJU..

 Kenapalah kau baru hadir dalam hidupku..
Saat aku sepi,
Di mana kamu??
Saat aku mencari,
Dimana kamu??
Kenapa baru kini aku mengenalimu???
Setelah sekian lama aku terpinga inginkan bantuanmu…
Ttettttttttttttttttttttttt….
Sudah sudah!!! Jiwang lebih pulak. ..sebenarnya dalam entri ni aku ingin perkenalkan kepada korang tentang mYSOJU…laman video-video bagi drama-drama yang top-top dari korea,jepun dan Taiwan…
Apa yang ada?? Korang kenal tak “Personal Taste”, “You are Beautiful”, “my girlfriend is a nine tail”? kat sini menyajikan semua drama tersebut secara percuma. Masyuk!!!! Kenal “ Queer as folk”?? tak, cerita tu takda kat situ. Maaf.
Sebenarnya aku pun baru kenal webpage ni. (ini tandanya aku kolot ke apa) … diperkenalkan oleh pensyarah math Uitm di hatiku ,Cik Bushra Abdul Halim, yg juga bekas pelajar UKM..(terbalik pulak kes aku).. barulah hidup aku rasa bermakna… tak payah susah2 cari dalam youtube lah… whatever lah… tengok je kat situ.. sonang…sekali lagi..TERIMA KASIH MISS BUSHRA!!!!
Nak ushar jugak?? Klik ni.http://www.mysoju.com/.

7 comments:

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

Ini apa pulak "Queer as folk" ni...
Ttettttttttttttttttttttttt...

riedz_iedz said...

dlu 2 zaman dinosour--- aku slalu tgk cite.. queer eyes for a straight guys--- huhuh...

mysoju~~~ dah lama giler kot aku taw-- huhuhu

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

Queer eye for the straight guy...

Ttettttttttttttttttttttttt...

syarky ibrahim said...

queer eye for str8 guy lain la dengan queer as folk...apa daaa

riedz_iedz said...

aigooo~~~ aku taw la len---
perlu ker motif ntk aku ckp gak...
adoii--- huhuh

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

Jadi, antara Queer eye for the straight guy dengan Queer as folk, mana lagi best?

syarky ibrahim said...

yang tu ko tanya rizman.. abg rizman,... tolong jawab

Pin It button on image hover
Tweet