Wednesday, September 29

Gaduh Gedebak Gedebuk


Ya Allah..
Sudah2 la tu kawan oi…
Apa ni?? Tak paham??? Meh aku cerita….
Baru je sekejap tadi.. aku bukak lappy ni nak study kejap tapi leklek je time tu jugak ada entri baru dari kawan blogger… laporan polis??? Sapa mati?? Sapa kena bakar lagi??? Astaghfir…
Rupanya dia bleh lak bergaduh manja ngan rakan blogger lain.. aiyo.. wa ingat lu olang sudah mereng woo… gaduh pun mau tulis entri ka???? Si mamat I ni marah si PP sebab dia kena kutuk entri banyak sangat… ala.. biasa tu beb.. entri banyak bangga ar.. bukan kita berlumba2 nak entri byk.. tapi berlumba nak tulis apa yang terlintas kat otak.. bukan tu ke matlamat adanya web log ni??? Yang si PP ni satu hal… orang nak tulis entri byk2 tu bagi la support skit… bukannya dia terus tinggal perihal duniawi semata nak tulis blog dia… kalu dah tahap tenat sampai tak kuar bilik, assignment tak siap, yang tu aku sendiri pegi lempang la…
Hari tu dah gaduh ngan rumate sendiri, pasal mengata fizikal dia… aiyoo… tu lantak dia nyer pasal la bro… lu kena sabar r bro.. panas telinga pun neraka lagi panas der… aiyo… yang si rumate tu pun satu.. dah tau dia gitu takyah la ngata… kang tak pasal kena makan selipar ke…kan…
Dah dah.. jangan gaduh2 lagi.. takyah duk ngata2 sesama kita… kita kan satu rumpun, satu komuniti.. do your part in 1Malaysia 1UKM 1Blogger….

p/s: takyah gaduh,, tumbuk terus..

4 comments:

Aku Hakimy said...

hukolo... biar la aku nak gaduh ngan iznul pun, ko jgn masuk campur syahir... hehehehehhe... x yh kacau rumahtangga orang... hehehe... nnt aku tulis pasal ko kat blog aku nk??? hahahahahahah
chill bro...

Hariz said...

errrr? macam tuh pun ada ka.. sabar2 >.<

New Entry ProfHariz
Sebulan Bersama Wordpress

ariph™ said...

tup-tup gua pon dikutok sisini. muahaha. gua dah setelkan dah masalah gua. g bilik kimy n cari iznul. haha

syarky ibrahim said...

eh... bagus lah semua dah setel... alhamdulillah.. tenang skit ktho..hahahha

Pin It button on image hover
Tweet