Monday, September 6

Kuiz punya pasal...


Nak pergi Johor ke, nak gi kuiz..
Pergi kuiz je lah..aku kan budak baik…

NAH!!! Amik ko.. Pergi  je kelas, secara selambanya dr Edgar cakap “there would be no quiz today” (dlam slang itali dia tu).. Aduh.. Pilu rasanya.. Menusuk kalbu betul tau tak…
Aku bukan apa.. Kalau takda tu, cakap je lah awal-awal.. Apa susah… mak aku datang sabtu lepas kot tapi aku tak balik lagi sebab ingat ada kuiz… semalam pun aku study macam nak kiamat esok lusa sebab ada kuiz… hari ni rakan-rakan yapeim ada trip ke Johor aku tak dapat pergi sebab ada kuiz… ado yai… pening kepala macam ni..
Kat luar tu hah.. Hujan semacam je… aku balik fakulti dalam basah kuyup… bertambah sedih jadinya..aduh.. Kenapalah Dr taknak cakap awal-awal..adoi…  tapi yang aku herannya, si uncle bahar ngan ain rilek je tak datang kelas tadi… korang dah tau tapi taknak bagitau orang lain ek… hangin betul… bila dah timbul rasa menyampah, aku terus layan laptop dalam kelas fizik tadi…kalu dengar pun bukan boleh paham loghat itali dia tu…
Tapi yang palin terkilan adalah sebab aku tak dapat join pergi Johor la… aduh.. Pedih betul.. Bangun pagi tadi Mizi antar status, “sudah bertolak dari bangunan yapeim”…melepas aku… tapi aku tenangkan hati yang lara duka ni dengan “takpe, kuis lagi penting”… kendian jadi pulak benda macam ni… memang tak tahan lah… lagi satu, Fara Deeba dahla masuk lambat tadi, masuk je terus membebel nak balik.. Hahaha.. Sabar je lah aku mendengarnya…lepas kelas fizik sambung kelas CT… si Dijah, Dayah ngan Deeba hilang entah ke mana…sama je kaki ponteng diorang ni…ish ish ish…
Habis je kelas, aku terus melayan “My girlfren is a gumiho”..(saranan si Dillah korea)…fuh.. Sampai la sekarang… haha.. Hampir terlepas berbuka aku dibuatnya tapi sampai episode 4 je.. Nak lagi!!!!

7 comments:

nurulhusna abdullah aka ucena said...

sabar je la---

Dija Zaki said...

oit.. aku xgi klas sbb kan aku da drop subjek tu.. adoiyai... emo je adek aku yg sorg ni.. huhu..

Hariz said...

mau rileks bro :)



New Entry ProfHariz
Pengumuman! Raya Jatuh Pada Hari Khamis

syarky ibrahim said...

owh.. ye tak ye... lupa lak..sowie

syarky ibrahim said...

owh.. ye tak ye... lupa lak..sowie

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

sabar je la---

Lain kali, Syahir jadilah budak jahat~~~

syarky ibrahim said...

ntah kenapa aku baik haritu.. aku kan budak nakal

Pin It button on image hover
Tweet