Wednesday, November 10

Accident kat seat belakang


 Sreeeeeetttttttttttttttttt!!!!!!!!!!

Aku ngan member aku secara rileknyer drift la depan balai polis bangi tu… ala.. drift je pun, bukan langgar orang.. pastu abang polis tu tahan kitorang..

Polis: Ic dan lessen?..
Aku: kenapa ni bang? Rilek ar.. tak sengaja drift kat selekoh…
Polis: tak.. kawan awak kat belakang ni tak pakai seatbelt time drift..bahaya..
Aku:ooo.. sori bro..

Hehehe..so kitorang pun secara happynya meneruskan drifting…

Member: kenapa polis tu cakap tak pakai seatbelt blakang bahaya huh??
Aku: budak2 yang duk blakang selalu terhumban ke depan time accident kalu tak pakai seatbelt..
Member: biarlah.. nanti bertambah jugak budak kalu ada ‘accident’ kat seat blakang..
Aku:…………

p/s: accident seat blakang tu bukan accident namanya

6 comments:

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

Children in the backseat cause accidents; accidents in the backseat cause children

Shaofie said...

hahahahaahhaahahahahahahahahahahahaha

SyArk BudAk NaKaL said...

pandai tarmizi..

SyArk BudAk NaKaL said...

gelak tu tutup mulut skit bleh tak??

Shaofie said...

suke hati aku lah nak nganga ke nak tertonggeng kee..
hahahahahahahahahahahahahahahahah

SyArk BudAk NaKaL said...

patah belakang jgn slahkan aku..

Pin It button on image hover
Tweet