Tuesday, November 23

Hari yang bosan


Bbbbribumm.. bbabababribbuummm

Satu hari yang amat sgt bosan… pandu kereta rempuh dinding pun rasa macam benda betul nak buat… dahla network problem pagi2 tadi… perkena ntah ngan maxis n celcom serta digi n happy…sigh..

Comel: syg, kenapa ni??
Aku: sori dear..line takde tadi??
Comel: ala… nak mesej ngan u…
Aku: kejap ek… nak beli pembaris, betulkan line ni jap…

Boring amat..habis channel aku bukak arini.. glee aku layan sampai termuntah…tahap boring aku sampai ke tahap mr bean di Disney seems so interesting…argh…

Adik: argh.. bagi la remote tu.. nak tgk awani global.. taknak tgk mr bean!!!
Aku : argh.. sebok…gi buat kerja sekolah tu…
Adik: a’ah kan… kena buat kerja rumah la… cikgu kan memang suruh antar esok… panjat pagar masuk sekolah time cuti ni memang kerja feveret cikgu…
Aku: aduss…*siot je adik aku..

Aku pun layan perasaan .. tengok balik gambar2 lama… belek-belek majalah sekolah sambil nyanyi lagu katy perry teenage dream versi accapella lebih sedap dari glee…

Aku: syahir syahir… kenapa la dulu ko hensem…
Hati: mana ada ko hensem,,
Aku: eh.. ni hensem je aku dlm gambar ni..
Hati : tu poster robbert pattinson… bukan ko!!
Aku: owh.. bru perasan.. anak mata kitorang je tak sama..hehe

p/s; cepatlah cuti habis... nak jumpa comel..

2 comments:

Shaofie said...

hahahahaha.
bila baca blog ko buat aku tergelak.
letih wehhh!!!

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

Yeayyy! Stacy masuk final AJL 2010 Yeayyy! Go Stacy go! Go baby go!

Pin It button on image hover
Tweet