Friday, November 26

Kantoi ngan mak aku


Adoii…

Sekali ma aku pun bukak blog aku lah… habis kantoi aku ngata dia.. siot jer… ni semua perangai member aku yang aku takleh sebut nama so kita panggil dia serbuk pencuci x  TOM… Tom adalah penyibuk , kawan aku n family aku… dia dengar je aku balik.. pantas dia datang umah.. siap buat taik mulut lagi..

Tom : makcik.. giler hebat anak makcik ni… blogger boy tu..
Mak : makcik dah biasa.. dia memang mulut longkang..
*spurrrr… tersembur aku minum air kat dapur…

Sepuluh minit lepas tu,, mak aku datang bilik aku.. entah apa si tom bincang ngan mak aku...dahla tengah risau pasal comel.. mak aku lak datang ngan muka cengih (bengis)… langit pun beransur gelap..

Aku : eh.. kenapa ni mak?? Risau nak basuh kain ke?? Gunalah Daia.. kan sesuai untuk cuaca lembap..
Mak : oh.. berani ko mengata mak ye… anak tak kenang budi…
Aku: eh ma, bukan saya.. kucing ni yang buat.. kucing!! Baik ko ngaku…
Kucing: …………
Aku : hah!!!!!!.. tengok tu.. senyap tanda setuju…
Kucing: …………..
Aku : oh ya, lupa lak.. kucing mana leh cakap…

*pelempang!!! .. merah pipiku…

p/s: jangan buat lawak guna nama mak ok..

5 comments:

~faty~ said...

ahahah..kesian giler.
:p

SyArk BudAk NaKaL said...

tom memang nak kena kan?

a m e said...

like seriously ? HAHA . sabar je laa . tom , watch out . HAHA ;)

kikilalahsite x) said...

hahaha . boleh lakk ^_^

saba je la . coobaaannn ;)

SyArk BudAk NaKaL said...

kiki, ame... tgh sabar la ni... *sambil gosok pipi

Pin It button on image hover
Tweet