Thursday, November 25

Mak aku n fb

ok.. kisah benar siri dua…

On the road balik umah… setelah encounter aku dengan si manisah lepas beli tiket tu… mak aku drive macam t-rex kejar dia… macam dia lak kena kejar ngan manisah tu… gelabah punyer gelabah.. aku sound mak aku…

Aku: ma, ma, mak laju-laju ni memang tak nak tengok syahir ngan fazura bersanding ek…
Mak: ish… mulut.. mak nak balik cepat ni…
Aku: kenapa??? Kita nak naik cruise ke?? Ada ikan besar tak??
Mak: mak nak on9… nak add member kat facebook.. ada empat orang tadi mak jumpa kat pasar..
Aku: aigoo…

post kali ni 100% betul terjadi

5 comments:

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

ikan jugak yang kau cari... =.="

CuteOven said...

aduuuhai...inilah kalau dh addict ngan komputer ingatkan kite aje...he3...

SyArk BudAk NaKaL said...

hahahha..my mum memang camtu..excited jumpa kwn lama kat fb

a m e said...

OMG ! your mom , cool kot ! kirim salam to your mom okayy . ;)

SyArk BudAk NaKaL said...

sure... hey.. theres another post about my mum.. try la layan..

Pin It button on image hover
Tweet