Monday, November 15

Aku terlupa hadiah awekku


Argh!!!!!!!!!!!

Mati aku.. harini birthday awek aku tapi lupa nak belikan dia pape..argh..sori sayang… so aku cerita la kat dia aku terlupa…

Fazura: u ingat I ni setakat muka cantik baca skrip depan kamera ke?? Sanggup u buat camni kat i..
Aku: sori sayang.. next time ok kita pergi cruise…
Fazura: ah.. I tak kira… untuk birthday I, I nak hadiah yang boleh pecut dari 0 hingg 200 dalam masa 6 saat je..
Aku: huh???

So aku pun mundar mandir la sekitar kl nak cari hadiah dia.. dah dapat, aku suruh deliver ke depan umah dia… keesokkan paginya..

Aku: syg, I dah deliver hadiah u.. enjoy k..
Fazura: yeay! thanks a lot sayang… *yes.. dapat keta sport..

So dia bukak la hadiah aku yang aku balut comel2 tu… riben pink lagi.. lepas beberapa jam dia datang umah aku..

Fazura: syg.. thanks for penimbang berat tu.. nah.. i buatkan u jeruk mangga... makan tau

p/s: jangan sesekali hadiahkan awek penimbang berat kalu syg nyawa

2 comments:

Shaofie said...

hahahahaha. lawak wehhh. tp fazura tu kekal awek aku.. kau bwah umorr..

SyArk BudAk NaKaL said...

ah..sebok jer ko... fazura tu aku dah chop awal..

Pin It button on image hover
Tweet