Friday, November 5

13 things we hate about you

1. MENINGGIKAN SUARA

Lelaki: u, sori tau…jamban tu takleh flush tadi..sebab tu I kuar lambat dari tandas..cian u tgu kat luar ni..
Pompuan: HELLO! I TUNGGU U LAMA TAU..U INGAT I NI APA? PAKAI CANTIK2 NAK JADI PENUNGGU TANDAS?

2. MAIN KAYU TIGA BELAS

Lelaki: syg, u pegi mana? Jauhnya nak jawab fon…
Pompuan: owh..sori..sepupu I tadi…
*kalu sepupu nak jawab jauh2 kenapa?

3. SUKA men‘CUCI MATA’ orang lain

Lelaki:syg, kenapa pakai camni ni??
Pompuan: utk kuar ngan u jugak..lagipun I panas la syg..
Lelaki: tapi kita kuar tgk wayang je… kenapa? Aircond gsc slalu rosak ke?

4. MENGONGKONG

Pompuan: u nak ke harini?
Lelaki: nak tgk bola..
Pompuan: katner? Ngan sapa? Pukul brapa? Apa lawan apa? Ngan apa? Saya kenal ke tak kawan awak? Ada pompuan pegi tak? Balik bila? Nanti kol I tak? Betul tak tipu? Kenapa tak tgk kat umah je? Best ke game tu dari layan i?

5. EGO

Lelaki: u nak makan apa? Kfc jom..
Pompuan: syg, ajak la I pegi gardens ke, Sheraton ke, makan kat kafe mewah skit ke, I pakai lawa2 takkan nak makan kfc je..

6. MENIPU

Lelaki: syg, dah ready?
Pompuan: awak, sy takda mood la nak kuar.. time of the month kot…*suara latar:jom la cepat tipah,suma orang tunggu ko nak layan korea ni..tuttt..(letak fon)
Lelaki: tapi I dah book table for two….sigh..

7. PERASAN

Pompuan: u, ada lelaki tgk I la… mata keranjang, mentang la I seksi..
Lelaki: hehe… takdelah..stokin awak terkoyak

8. MEMENTINGKAN DIRI SENDIRI

Pompuan: awak.. mana awak ni? Cakap nak keluar tapi batang hidung pun tak Nampak..letih tau tak saya bersiap untuk awak..kalu camni la perangai..baik kita break!! Tutt…letak fon
Lelaki: tapi I call nak cakap abg I kemalangan, I kat hospital….sighh..

9. KURANG MEMBERIKAN PERHATIAN

Pompuan: u, I ada keja la,, u takleh la kol I slalu.. ok bye… tak care… I rush ni…u asyik kacau je la.. tutttt
Lelaki: wait!!!! I just nak cakap I love u..

10. CEMBURU BUTA

Pompuan: u, kalau u nak main kayu tiga pun..jgn la bagi orang lain tgk…kawan I cakap u asyik keluar ngan sorg pompuan ni je blakang i.. WE ARE DONE! Tutttttt
Lelaki: tapi tu adik i!!!!!!!!!!! sigh…

11. MATA DUITAN

Pompuan: u, sayang I tak??
Lelaki: tak.. I cintakan u..
Pompuan.. tapi kalu camtu kenapa u tak pernah beikan I beg coach ke, kasut jimmy chook e.barangan lv ke?? Kawan2 I punya bf slalu bg diorang hadiah..

12. KOMITED TERHADAP KERJAYA

Lelaki: syg, u katner? I tgu tempat biasa ye.…
Pompuan: owh..sori sgt syg… I kena pergi teman costumer untuk lunch… terlupa pulak pasal luch kita…

13. PANAS BARAN

Lelaki: sori syg…I terlelap tadi…
Pompuan: HOI!! KALAU TAKNAK AMIK AKU TU CAKAP JE TERUS TERANG..TAKYAH LA AKU TUNGGU KAT SINI MACAM TUNGGUL KAYU… SAKIT TAU KAKI NI TUNGGU KAU.. TAK FAHAM LA KENAPA AKU SANGGUP BUANG MASA TUNGGU KAU..tuttttttt

4 comments:

Hanis Manis said...

wei u make girls look stupid. kau tunggu lah post aku nanti!

SyArk BudAk NaKaL said...

what..u called urself pompuan gila kan...

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

seksis lah pos kau ni Syahir...

1. Tak semua lelaki baik macam tu.
2. Tak semua perempuan jahat macam tu
3. Tak semua lelaki jahat
4. Tak semua perempuan baik

P/S: Tiba-tiba aku terasa nak nyanyi,

...takkan kumenyerah kalah kerana madahmu berat sebelah, tohmahanmu akan kutepis selagi persis tak terkikis seksis...

SyArk BudAk NaKaL said...

tarmizi..ko pelik..

Pin It button on image hover
Tweet