Tuesday, November 2

Alahai formspring


Perihal formspring…
Dah cecah 300 soklan kot…
FYI..kepada orang atas bukit yang tak tahu tentang formspring lagi, formspring atau fs(bukan Friendster ok) adalah suatu tempat untuk bermain teka teki, soal menyoal atau tiru aksi afdlin shauki dalam satu slot rancangan spontan tu…
Korang nak Tanya apa, Tanya je… aku yang tak smaapi dua minggu rasanay ada formsprig ni dah ketagih nak menghentam orang dgn soklan2 pelik lagi bengong… antara soklan2 yang membuatkan orang bengang ngan gua atau termuntah:

apabila gagal dalam bercinta akan buat kita lebih matang .. kamu tak keluar ke harini?
pavi memang tempat yang best untuk lepak, pernah makan hati tak?
consider this, one day kamu naik tren dari kl sentral otw ke sunway so korg drop la kat hentian subang ..then naik la bas buruk tu ke sunway tapi masalahnya kamu tak selesa dan rasa ingin komplain pasal bas tu... kamu suka kpop tak??
consider this, kamu jalan2 kat satu padang pasir yg beribu lemon luasnya dan kamu jumpa satu kedai makan,dikala haus dan lapar, McD tu kelihatan sangat sedap dgn mcflurrynya, apple pie, burger,burger lagi, sedapnya...jom teman aku makan kfc kat ts nak?
anak bulan berlari,kau suka makan megi????
selain cakap saya hot, apa lagi rahsia yang kamu blum beritahu dunia?
pesta konvo ukm sudah 38 kali diadakan di ukm dan melibatkan ramai pelajar berbakat dalam bidang kepimpinan, dah dinner ke tak?
syahir sangat comel..selain pernyataan tadi, apa lagi yang belum kamu luahkan kepada si dia?
balai polis dang wangi terletak berhampiran dengan kawasan beli belah terkenal iaitu sogo namun masih byk kes kecurian berlaku di kawasan berkenaan, jadi, kenapa awak taknak ngaku saya hot?
berak cair atau keras?
consider this, one day.walking thru a street full of people, u bump into a hot guy/gal of your dream and that person is with your best fren that know ur feeling toward that person, so,did u have ur breakfast already?
comolot atau tut!?
last utk mlm ni..berak:mencangkung atau duduk>? kenapa?

p/s: join the fun!! Formspring.me

2 comments:

wahidbushra said...

taw xpe...memang soklan yg bengong pon...ketagih yee..iisshh~

SyArk BudAk NaKaL said...

huhuhu..tunggu...,soklan2 lagi bengong menanti anda!!

Pin It button on image hover
Tweet